ONLINE

A sikeres vállalkozások számára egy korszerű honlap elengedhetetlen a mai világban, hiszen ez a cégről alkotott elsődleges benyomás fő portálja.

Környezetünk olyan meghatározó változásokon megy keresztül, amelyek velejárója, hogy a korábban személyes csatornán végzett értékesítés egyre inkább az online térbe tolódik át. 

Azonban önmagában egy tökéletes weboldal sem elegendő, hiszen a sikeres értékesítéshez professzionális online jelenlétre van szükség. Egy email aláírástól kezdve a közösségi médiajelenléten át az online katalógusig mind nagy szerepet játszanak a vállalkozás vagy szervezet profi megjelenésében. 

Vayage online webshop design

Online márka jelenlét

Online jelenlét kialakítása cégeknek

Webdesign PÉLDÁK

SafeDrive

A SafeDrive közlekedésbiztonsági képzéseket nyújtó vállalkozás új arculatának megtervezése mellett egy teljesen új honlapot is kialakítottunk. A weboldal professzionális hatását a képek, ikonok és színek egysége adja.

Családi Alkotmány

A “one pager” oldalak lényege, hogy esszenciálisan tudnak bemutatni egy vállalkozást. Ez esetben egy új célcsoport elérése érdekében egy teljesen egyedi al-brandet, hozzá pedig különálló online kommunikációt terveztünk. 

TIBA

A TIBA építész stúdió friss arculati elemei és színei az új honlapjuk kialakításánál kezdtek el igazán élni. A katalógus-szerű honlap bemutatja a stúdió kiváló munkáit, kiemelt szerepet adva a képeknek, látványterveknek. Az oldal egyszerűsége a képanyag magas színvonalára fókuszál. 

Tudj meg többet!

Ha többet szeretnél megtudni a weboldalak kialakításával  kapcsolatban, olvasd el a cikkünket a témában.

Köszönjük, hogy
kapcsolatba léptél velünk!
Hamarosan megkeresünk
a megadott elérhetőségeden.

Üdv, Next Ship

Törődünk az Ön adataival, és szívesen használnánk sütiket az Ön élményének javítása érdekében.

Adatvédelmi nyilatkozat