ONLINE

A sikeres vállalkozások számára egy korszerű honlap elengedhetetlen a mai világban, hiszen ez a cégről alkotott elsődleges benyomás fő portálja.

Környezetünk olyan meghatározó változásokon megy keresztül, amelyek velejárója, hogy a korábban személyes csatornán végzett értékesítés egyre inkább az online térbe tolódik át. 

Azonban önmagában egy tökéletes weboldal sem elegendő, hiszen a sikeres értékesítéshez professzionális online jelenlétre van szükség. Egy email aláírástól kezdve a közösségi médiajelenléten át az online katalógusig mind nagy szerepet játszanak a vállalkozás vagy szervezet profi megjelenésében. 

Vayage online webshop design

Online márka jelenlét

Online jelenlét kialakítása cégeknek

Webdesign PÉLDÁK

Roche Services & Solutions

A Roche Services & Solutions globális üzleti szolgáltatóként a világ legszebb pontjain van jelen. Emellett kifejezetten büszkék alapértékeikre, többek között a munkafolyamatok transzparenciájára, a munka és a magánélet egyensúlyára, a női vezetők százalékos arányára. Ezeket az egyedi ismérveket szedtük össze a szervezethez kapcsolódni vágyó munkavállalóknak egy, a Roche Services & Solutions legfontosabb értékeit bemutató online felületen.

Jemefy Technologies

A Jemefy Technologies összehozza a tehetségeket. A weboldal és az arculat a márka fő célját közvetíti: az innováció, a szakértelem és az elkötelezett egyének vonzása, akik készen állnak egy élhetőbb jövő megteremtésére.

Agro Largo weboldal és webshop

Az Agro-Largo első generációs családi vállalat, egyben fontos, regionális szereplő a vetőmagok piacán. A vállalati honlap és a webshop teljeskörű megújítása mellett a Next Ship csapat új arculatot alkotott, ami a web design területén is megmutatkozott: új színek, képek, újraalkotott vizuális világ.

A belföldön és külföldön is értékesített több, mint száz féle termék webshop felülete is a honlapon belül kapott helyet, ahol többek között szűrők és termékkategóriák kialakításával optimalizáltuk a vásárlói élményt.

Dóka Éva Pincészet weboldal és webshop

A Dóka Éva Pincészet a zalai borvidék ikonikus borászata. Első generációs borászatként 15 év alatt fontossá vált számukra, hogy arculatuknak, megjelenésüknek tükröznie kell a boraik minőségét. 

Hosszútávú munkakapcsolatunk kiterjedt az arculat, weboldal és webshop, közösségi média jelenlét, marketing és borcsomagolások tervezésére és kivitelezésére is.

SafeDrive

A SafeDrive közlekedésbiztonsági képzéseket nyújtó vállalkozás új arculatának megtervezése mellett egy teljesen új honlapot is kialakítottunk. A weboldal professzionális hatását a képek, ikonok és színek egysége adja.

TIBA

A TIBA építész stúdió friss arculati elemei és színei az új honlapjuk kialakításánál kezdtek el igazán élni. A katalógus-szerű honlap bemutatja a stúdió kiváló munkáit, kiemelt szerepet adva a képeknek, látványterveknek. Az oldal egyszerűsége a képanyag magas színvonalára fókuszál. 

Tudj meg többet!

Ha többet szeretnél megtudni a weboldalak kialakításával  kapcsolatban, olvasd el a cikkünket a témában.

Köszönjük, hogy
kapcsolatba léptél velünk!
Hamarosan megkeresünk
a megadott elérhetőségeden.

Üdv, Next Ship