Full service

A Next Ship sokszor nyújt teljeskörű, hosszabb távú, támogató, tanácsadó, végrehajtó brand és design szolgáltatást. Ez sokszor magában foglalja az adott szervezet, márka teljes marketinggel és design-nal kapcsolatos tevékenységét. 

A teljeskörű támogatást minden esetben stratégia, budget és timing kialakítása előzi meg. A teljeskörű szolgáltatás lelke a stratégiai megvalósítás: a különböző szereplők és alvállalkozók koordinálása, az online és offline kommunikációs csatornák kialakítása, megújítása, összehangolása, a vizuális és szöveges tartalmak legyártása, a rendszeres egyeztetés, az eredmények mérése, azokkal kapcsolatos taktikai finomhangolás. 

Tre concrete tile full service design

Full service szolgáltatásaink

Teljeskörű brand és design szolgáltatások

full service referenciáink

Dóka Éva Pincészet

Dóka Éva Pincészet a méltatlanul hanyagolt Zalai borvidék feltörekvő borászata – első generációs pincészetként 15 év alatt építették fel a márkájukat. Idővel fontossá vált számukra, hogy a megjelenésük is tükrözze azt a minőséget, amiben az első pillanatoktól kezdve hisznek a szőlőt és boraikat illetően.

A Next Ship csapatával kötött hosszú távú partneri kapcsolat kiterjedt a marketing és kereskedelmi stratégia kialakításától kezdve az arculat, a webshop, a közösségi média jelenlét, de többek között az okosan szegmentált termékkínálat boroscímkéinek tervezésére is.

KAZA

Az exkluzív falburkolatokat gyártó KAZA 2015-ben induló vállalkozásnak a teljes arculat és weboldal kialakítása mellett folyamatosan frissülő kiadványokat is terveztünk. 

Támogattuk az értékesítésüket, kialakítottuk az eszközeiket, valamint több sikeres 3D csempéjüket is Fignár Levente, a Next Ship design vezetője jegyzi.

A koncepciótól a termékbevezetéseken át a tartalomfejlesztésben is együttdolgoztunk, a márka nemzetközi sikeréhez vezető úton. 

KLART Legal

A KLART Ügyvédi társulással több éve szorosan együtt dolgozunk. 

A márkastratégia, brand tanácsadás, új arculat és honlap kialakítása után is folyamatosan kerestük és keressük a jog és a design kapcsolódási pontjait, támogatjuk őket a szolgáltatásaik értékesítésében, vizuális erőt teszünk a tudásuk és szakértelmük mellé. 

Tudj meg többet!

Ha érdekelnek teljeskörű design, brand és marketing szolgáltatásaink, olvasd el cikkeinket a téma kapcsán!

Köszönjük, hogy
kapcsolatba léptél velünk!
Hamarosan megkeresünk
a megadott elérhetőségeden.

Üdv, Next Ship