Content

A brand stratégiában meghatározott alapértékeket, az ezek alapján kialakított arculatot és annak hordozóit a megfelelő vizuális tartalom és jól megválasztott hangvételű szöveg teszik teljessé. 

A kialakított képek lehetnek látványtervek, fotók, piktogramok, infografikák, illusztrációk – minden esetben a brand stratégiában meghatározott komplex percepciót támogatják. A szövegek a közösen választott hangnemben teszik teljessé az üzenetet. 

A Next Ship csapata és szakértő partnerei közösen alkotják meg azokat a képi és szöveges elemeket, amelyek teljes harmóniát teremtenek a stratégia és a célok elérése között. 

Tartalomfejlesztés

tartalom építés, tartalom marketing

referenciáink

Katalógusok, kiadványok

Egy vállalkozás számára fontos termékeik vagy szolgáltatásaik bemutatása, akár online, akár offline katalógus, brosúra formájában. 

Egy izgalmas kiadvány egyértelmű felépítéssel, gyönyörű képekkel, és meggyőző szövegekkel a termékek és szolgáltatások értékét – és egyben értékesítését –növeli. 

Fotók

Legyen szó akár portré-, termék, vagy helyszín fotózásról, a legfontosabb számunkra az adott szervezet értékének bemutatása; a brand stratégiában megfogalmazott percepció elérése érdekében. 

3D képalkotás

A CGI képek alkotását általában egy új termék idilli bemutatására használjuk. Ezek a képek olyan környezetben mutatják meg a koncepcióként létező, vagy már épp gyártási folyamatban lévő termék megjelenését, amely méltó a piaci bevezetés ünnepélyességéhez.

Tudj meg többet!

Ha tovább szeretnél olvasni a vizuális, szöveges tartalom fontosságáról, olvasd el cikkeinket a témában.

Köszönjük, hogy
kapcsolatba léptél velünk!
Hamarosan megkeresünk
a megadott elérhetőségeden.

Üdv, Next Ship