10 inspiráló vállalati honlap

A világon ma a weboldalak közel 40%-át az egyre komplexebb és sikeresebb WordPress rendszer szolgálja ki. Népszerűségéhez nagyban hozzájárul a felhasználóbarát kezelőfelület, amely egyértelmű és könnyen elsajátítható. Többféle módszer létezik WordPress alapú honlapok készítésére. A legegyszerűbb, egyben legkevésbé izgalmas, ha az ember az előre megépített sablonokat használja, és tölti fel őket tartalommal. Lehetséges azonban kóddal is fejleszteni egyedi WordPress honlapokat. E két véglet között pedig létezik egy hibrid megoldás, amelyet Block Editoroknak hívnak – ezek pedig egyre nagyobb teret nyernek figyelemreméltó technológiai fejlődésüknek köszönhetően.

A Next Ship csapata a sok egyedi fejlesztés mellett az elmúlt időszakban a WordPress Elementort használja arra, hogy gyorsan, hatékonyan, kifejezetten egyedi honlapokat építsen megbízóinak. A következőkben olyan példákat gyűjtöttünk össze, amelyek ebben a rendszerben épültek, és működésük, esztétikájuk, és felhasználói élményük miatt inspiráló példák lehetnek a Next Ship legénységének és az olvasónak egyaránt.

Code Puffin

Private Mansions

Bersus Design

Daniel Munoz Tattoo

Sharon Segal

Ohana Films

Sitchbar

Kima Collective

Social Catering

By George Legal

Közreműködtek: Fignár Levente, Robák Dávid

Bán Kristóf
Bán Kristóf
Szakterületek: Site Build / Wordpress / Elementor | Kutatási terület: PageSpeed | Kihívások az életben: súlyok magasba emelése

Ha tetszett az írásunk

Íratkozzon fel hírlevelünkre. Havonta jelentkezünk értékes tartalmakkal a brand és design világából.

Kapcsolódó írásaink
Fignár Levente

Weboldalkészítés folyamata 10 lépésben

Mint minden gyártás, a weboldal készítés sem kivétel a folyamatmenedzsment alól. A Next Ship-nél 10 lépéses folyamatot alakítottunk ki a hatékony weboldal készítés érdekében.

Fignár Réka

SEO-barát szövegezés

A SEO, vagyis Search Engine Optimization egy olyan marketing stratégia, amellyel növelhetjük a weboldalaink látogatottságát.

Köszönjük, hogy
kapcsolatba léptél velünk!
Hamarosan megkeresünk
a megadott elérhetőségeden.

Üdv, Next Ship